“Gepassioneerde vakvrouw”

Ik werk al 10 jaar met Gerry samen. Een professional die weet waar ze over praat. Met de nodige dosis humor en relativeringsvermogen is het heel prettig samenwerken. Gerry kan de grote lijnen zien, een ruimte ideaal inrichten en dan doorgaan tot het kleinste detail klopt. Door de ruime kennis van materialen en trends weet ze altijd een verrassend interieur neer te zetten en dit met de juiste begeleiding uit te voeren. Een vakvrouw!

Angelika van der Horst - Teken Studio

Ostudio heeft met veel inzet en passie aan de verbouwing van onze Novellini showroom in Almere gewerkt en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

Zowel tijdens het ontwerptraject, de verbouwing zelf, als de finale styling heeft Gerry laten zien dat ze een vakvrouw is die ons merk op de juiste manier weet te vertalen naar een showroom waarin onze stijlvolle producten op de beste manier kunnen worden getoond.

De samenwerking verliep bijzonder prettig: we werden door Gerry in elke stap meegenomen en er was genoeg ruimte voor eigen inbreng waardoor we gezamenlijk dit fantastische eindresultaat hebben bereikt waar we weer jaren mee vooruit kunnen!

Sonja Splint - Novellini Benelux B.V.

We zijn heel tevreden over het eindresultaat. We hebben samen met jou iets moois samengesteld, moderne uitstraling, open structuur, goede verlichting, mooie indeling. We zijn trots op de nieuwe showroom, waar we onze klanten goed van dienst kunnen zijn. Jouw inbreng heeft ervoor gezorgd dat het een compleet geheel is. De manier van samenwerken is heel goed bevallen en je hebt ons regelmatig aan het nadenken gezet. Dat heeft geleid tot een goede indeling waar we nog lang plezier van kunnen hebben.

Jan van Erp

Wij hebben (Gerry Vermeulen van) Ostudio te Opijnen een opdracht gegeven om een badkamer en 2 toiletten te ontwerpen/verbouwen. Gerry Vermeulen van Ostudio heeft ons fantastisch geholpen, nam de tijd en gaf hier duidelijk en eerlijk advies en hier en daar wat tips en mogelijkheden over onze wensen. Ook op detailniveau ga Gerry ons advies (van soort kraan tot kleur voeg) en droeg niet aan ons de duurste opties op. Dit gaf ons een goed en vertrouwd gevoel. Alles ging volgens een vooraf besproken planning. Via Gerry hebben wij uiteindelijk een monteur kunnen regelen. De monteur was elke dag op tijd wat voor onze eigen planning erg fijn was. Deze monteur was een vakman en vriendelijk. Er werd erg netjes, snel en secuur gewerkt. Voor kleine probleempjes hadden zij direct een goede oplossing en deze werden dan ook direct uitgevoerd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer en toiletten en zullen dan aan een ieder Ostudio te Opijnen zeker aanbevelen.

Wilco Heijster

Wij hebben de samenwerking met jou en Ostudio als zeer prettig ervaren. Je hebt steeds heel goed geluisterd naar onze wensen, en deze van begin tot eind gerespecteerd. Doordat jij goed in staat bent om “out of the box” te denken, heb je niet alleen verrassende maar ook heel mooie oplossingen gevonden voor een paar praktische uitdagingen, zoals bijvoorbeeld de plaats van de trap. We hebben steeds goed en plezierig met jou kunnen communiceren. Je reageerde altijd vlot en adequaat op onze vragen. Ook de communicatie tussen jou en onze aannemer ging op een prettige manier.

We zijn nog steeds enorm blij met het eindresultaat en zouden een ieder die eenzelfde soort project wil beginnen adviseren om contact te zoeken met Ostudio.

Familie de Wart

Een huis verkopen waar je al 10 jaar zelf niet meer woont, dat gedateerd is, maar wel veel potentie heeft is best een dingetje. Wij als verkopers wilden dat potentiële kopers de plussen van onze mooie oude bakkerij uit 1929 zouden ontdekken. Daarvoor hebben we toen Gerry van Ostudio in de arm genomen. Toen wij haar ontwerpen zagen, hebben we gelijk een afspraak gemaakt en is ze komen kijken om de vibe ter plaatse te voelen en te ervaren. Kort daarna ontvingen we haar voorstel voor het maken van visuals hoe het huis eruit zou kunnen zien met wat aanpassingen.

Tijdens dit ontwerptraject heeft Gerry haar ideeën steeds met ons afgestemd. Ze gaf waardevolle tips over het gebruik van materialen, het licht in de woning en het indelen van de verschillende ruimten. En dan is er opeens het eindresultaat… Eigenlijk vonden we het jammer dat we er niet zelf gingen wonen toen de potentie van de woning geheel tot uiting kwam.

In het verkoopproces hebben wij dan ook veel complimenten gekregen van kijkers over de gecreëerde beelden, de kleurstellingen en de sfeer van het geheel.

Het was fijn om met iemand zoals Gerry samen te werken. Zij heeft veel ervaring in het gebruik van gebouwen en het indelen van ruimten. Daarnaast is Gerry een gezellig en zeer toegankelijk persoon die de wensen van de klant altijd respecteert.

Dank Gerry voor je inzet.

Miranda Tollenaar

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP